SPARK céges ajándék, reklámajándék, ajándék webshop és webáruház Teszt kategória - SPARK Promotions

Pinterest Facebook Twitter
részletes keresés

Termékek

USB

Reklámajándék hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön Ön is első kézből legfrissebb reklámajándék termékeinkről és ajánlatainkról!

Megtekintett céges ajándékok

Még nincs megtekintett termék!

Spark hírek

Egyedi karácsonyi csomagolás ötletek

 

Emlékezzenek cégének karácsonyi ajándékára partnerei.

Hasznos ajándékcsomagolási ötletek.

 

Kulináris finomságok ötletelő

Ezen termékek alapanyagai a legjobb, bevizsgált termelőterületekről származnak, hiszen tudjuk, hogy

a természet a legjobb éléskamra.


SPARK Blog

munkaruha emblémázás

Emblémázott munkaruhákkal az élet számos területén találkozhatunk: gondoljunk csak a bolti dolgozókra, a vendéglátóipari dolgozókra, az építőmunkásokra vagy épp az iparban dolgozókra.

 

Az emblémázott munkaruhák azonban jóval többet jelentenek egy egyszerű megkülönböztető jelzésnél. Azon túl, hogy logóval látjuk el őket, a logózott egyenruhák viselésének többek között pszichológiai, szociológiai előnyei is vannak.

 

És hogy mik ezek? Nézzük meg sorban, kezdve a szociológiai előnyöktől egészen a financiális jellegű pozitívumokig.

Tovább »

Google Calendar, Todoist, Asana..., aki már dolgozott ügynökségnél vagy az IT-szektorban ismerősen csenghetnek az alábbi nevek.

 

A mai, digitalizált világban, amikor a határidők szabják meg az életünket (már iskolás korban is), felmerülhet a kérdés, hogy szükség van-e egyáltalán papíralapú határidő naplóra vagy falinaptárra - mikor minden elérhető online?

Tovább »

Kedvező és kedvezőtlen változások egyszerre vannak, amit érdemes figyelembe venni a marketig kampányok tervezésénél, a beszerzések megvalósításánál.

Tovább »

Az ötlet, hogy megújítsuk irodánkat, már régen megfogalmazódott bennünk. A pandémiás időszakban zajló lezárások miatt pedig úgy gondoltuk, eljött a megfelelő idő valóra váltani az elképzeléseket, hiszen az időszakot fejlődésre szerettük volna fordítani, megerősödve szerettünk volna kijönni belőle.

Tovább »

Az ajándékozás az üzleti életben főleg a pszichológiáról szól. Ha megajándékozunk valakit, akkor úgy érzi, neki is adnia kell valamit nekünk. Ez pedig később bizalmat teremt kettőnk között, és "a foglalkozás elérte célját": megszületik az üzlet.

 

Ezt a bizalmat nem lehet egy egyszerű tollal, jegyzettömbbel vagy millió egy tucat ajándékkal elérni. A (leendő) ügyfélnek azt kell éreznie, hogy a fejébe látunk, törődünk vele és időt, energiát fordítottunk az ajándékra. Épp ezért kell az értékesítési ajándékot személyre szabni, „perszonalizálni”.

Tovább »
etikus marketing

Egyre gyakrabban találkozni olyan kezdeményezésekkel, amik egyszerre tűnnek marketingfogásnak és társadalmi szerepvállalásnak. Hogy melyikről is van szó, nagyon nehéz eldönteni (tipikusan a tyúk volt előbb, vagy a tojás-esete), de talán nem is nagyon kell. Hiszen a társadalmi, környezeti felelősségvállalás a cégek, vállalkozások részéről egy win-win szituáció. Egyrészt megszólíthatsz olyan potenciális ügyfeleket, akik eddig nem figyeltek a márkádra, másrészt pedig tényleges társadalmi vagy környezeti értéket teremthetsz (és persze extra profitot realizálhatsz).

 

De mit is jelent ez a gyakorlatban? Milyen reklámajándékokkal, termékekkel, és hogyan tudod ezt a hasznodra fordítani? A cikkben bemutatjuk, hogy mi is az az etikus marketing, illetve konkrét tippeket adunk arra, hogyan (és milyen eszközökkel) profitálhat ebből a céged.

 

Tovább »
sportendezvény reklámajándék

Csak kapkodjuk a fejünket, hogy idén mennyi remek sportesemény lesz: elég csak a futball EB - re vagy az Olimpiára gondolni. A múlt évben sajnos a koronavírus-járvány miatt ezek elmaradtak, de idén szerencsére bepótoljuk őket.

 

Mivel itthon, Budapesten is lesznek szép számmal EB - meccsek, így érdemes reklámajándékokkal készülni a sporteseményekre.

 

 

Tovább »
fesztival reklamajandek

Ha már te is elgondolkodtál rajta, hogy a cégedet, vállalkozásodat valamelyik fesztiválon képviseltesd, akkor ez a cikk kifejezetten neked szól. Ugyanis körbejárjuk, hogy milyen "wow-faktoros" repi ajándékokat érdemes a fesztiválokon adni.

Tovább »
reklámpóló

 

A reklámpóló egy olyan örökzöld slágertermék, ami előbb vagy utóbb minden cégtulajdonos fejében megfordul. Hiszen egyrészt mindenki hord pólót, másrészt kreatív felületet biztosít a márkaüzenethez, harmadrészt pedig mindenki számára jól látható, így a szélesebb közönség is megismerheti.

 

De milyen előnyei vannak még ezen túlmenően a reklám pólónak? Mi alapján válasszuk ki az anyagot, és egyáltalán hogyan készül egy ilyen póló? Ezt mutatjuk be a cikkben, részletesen.

Tovább »
környezetbarát reklámajándékozás

5 környezetbarát reklámajándék ötlet

Szerencsére nem csak fogyasztói oldalról történt zöld fordulat az elmúlt években: egyre több cégtulajdonos gondolja úgy, hogy felelős vezetőként fontos a környezetvédelem.

 

A fenntarthatóság népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint egy 2020-ban megjelent tanulmány. E szerint a partnerek, fogyasztók mintegy 46%-ának kedvezőbb véleménye van azokról a cégekről, ahol környezetbarát reklámajándékokat, promóciós termékeket használnak.

 

 

Tovább »
Reklámajándékozási etikett

reklámajándék a vállalati imázs, illetve brandépítés céljából alkalmazott marketing eszköz. A reklámajándékok közé tartoznak a különféle promóciós árucikkek, termékek, ajándéktárgyak, általában hétköznapi használati tárgyak amelyeken fel van tüntetve a cég neve, céglogó vagy egy adott kampányhoz vagy céghez kapcsolódó szlogen. A márkaépítés mellett a reklámajándékok gyakori eszközök gerillakampányokban is.

 

Tovább »
Reklámajándék marketinghatásai

 

A promóciós termékek jelentőségét sok cégvezető lebecsüli, pedig még mindig az egyik legolcsóbb, mégis leghatékonyabb marketing-eszköz, amivel bizalmat építhetünk. A tengerentúli kutatások azt mutatják, hogy azok az emberek, akik valamilyen promóciós terméket kaptak, 85%-ban együtt dolgoztak később az adott céggel.

Tovább »

A céges ajándékozás az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy cégünket, termékünket vagy szolgáltatásunkat népszerűsítsük.

Tovább »
Kulináris finomságok Spark

Ezen termékek alapanyagai a legjobb, bevizsgált termelőterületekről származnak, hiszen tudjuk, hogy

a természet a legjobb éléskamra.

Tovább »
ajándcsomagolási ötletek Spark

 

Emlékezzenek cégének karácsonyi ajándékára partnerei.

Hasznos ajándékcsomagolási ötletek.

 

Tovább »

Legnépszerűbb reklámajándékok, céges ajándékok

Karácsonyi ajándék ötletek
Exclusive
Ajándék férfiaknak
Orvos asztala
Kreatív ajándékok
Kültéri termékek
Ajándék nőknek
Esküvői ajándék
Utazás
Manikűr készlet
Vicces ajándékok
Konferencia
Névjegykártya tartó
Anyáknapi ajándékok
Ajándék gyerekeknek
Kiegészítő
Bőrönd
Papír termékek
Születésnapi ajándékok
Doctor Pharma
Névnapi ajándék
Egyedi ajándék
Esőkabát
Hátizsák
Írószerek
Bevásárló táska
Bögre
Valentinnapi ajándék ötlek
Óra
Higiénia
Esernyő
Textil termékek
Szerszám
Rendelő
Számológép
Csokoládék
Toll
Gyertyák
EB szurkolói ajándékok
Pálinkák
Konyha
Technikai póló
Szublimációs technológiával emblémázható
Ételhordó
Mappa
Teák
Díszdobozok
Minden ami iroda
Termosz
Ajándéktáskák
Biciklis kellékek
Bicska
Patika
Lekvárok
Rövid italok
Csészék
Mézek
Napszemüvegek
Polár pulóver
Környezetbarát
Pohár
Kések
Digitális technológiával emblémázható
Kapucnis pulóver
Mellény
Rövid ujjú póló
Tolltartó doboz
Zipzáros pulóver
Széldzseki
Iránytû
Mark Twain
Okos elektronikai kellékek
Rövid ujjú ing
Elsõsegély csomagok
Okoskarkötõk
Hosszú ujjú póló
Softshell kabát
Téli kabát
Hosszú ujjú ing
Victorinox
Ujjatlan póló
Galléros rövid ujjú póló
Távcsõ
Galléros hosszú ujjú póló
Kereknyakú pulóver
Borok
Hírlevél
Fitness
Kekszek
Labda
Boros szett
Biztonság
Játék
Kulcstartó
Főzés
Táska
Svájci minőség
Sapka
Gyerek
Válogatás
Kert
Grill
Strand
COVID-19
Eco-friendly
Gyermeknap2021
cuccok

Segíthetünk?

Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, hétköznapokon 9-17 óráig!
06 1 412 3760

Vásárlási tájékoztató

Spark világ - céges ajándékok

Reklámajándék a Facebookon

© 2019 Spark Promotions Kft - Minden jog fenntartva · céges ajándék, reklámajándék, üzleti ajándék

rolex replica bothglow.com fake rolex carehers.com https://www.citydeem.com fake watches replica rolex cozyfine.com datacozy.com deemhead rolexrolexwatches.icu watchesreplica.club https://www.qzwatches.com fake rolex fakerolex.icu https://replica-watches.club https://replica-watches.icu https://replicarolexwatches.club https://replicarolexwatches.icu https://rolexrolexwatches.club